dinsdag 30 september 2014

Shepherd pantoffels

Shepherd pantoffels zijn mijn favoriete schapenwollen sloffen. Warm, 100% natuurlijk en Shepherd houdt er een strikt beleid op na met betrekking tot hun leveranciers. Zij nemen alleen af van streng gecontroleerde leveranciers die dierencodes in acht nemen. Australische a-kwaliteit sheepskin met een Zweeds/Europese inslag, een fijne combinatie!

De schapenwollen pantoffels van Shepherd dragen niet alleen waanzinnig comfortabel, maar zien er ook prachtig uit. De kleinste details zijn tot in de puntjes uitgewerkt waardoor de sloffen van Shepherd een luxueuze uitstraling en gevoel geven. Wanneer je in de pantoffels stapt, voel je dan ook direct het verschil. Het zachte sheepskin vormt zich rond de voet en geeft dat echte sloffen gevoel. Shepherd pantoffels zijn dan ook de perfecte sloffen voor iedereen die van kwaliteit en comfort houdt!

De beste Shepherd pantoffels


Alle pantoffels van Shepherd zijn goed, maar een paar springen er qua populariteit uit. Hier vind je de beste Shepherd pantoffels voor jou op een rijtje gezet.

Shepherd pantoffels dames - Top 3

  1. Shepherd Emmy pantoffels
  2. Shepherd Pia pantoffels
  3. Shepherd Jessica pantoffels

Shepherd pantoffels heren - Top 3


  1. Shepherd Henrik pantoffels
  2. Shepherd Hugo pantoffels
  3. Shepherd Anton pantoffels

Zit er gene geschikt paar Shepherd's tussen? Kijk dan voor alle Shepherd modellen hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten